Skip to content

9 Virksomheder som bruger WordPress du ikke kan gætte (Nr. 7 er utrolig!)

31. oktober 2016

For ikke så lang tid siden var jeg ved at hygge mig sammen med en ven, og da samtalen gik op omkring WordPress sagde han lige pludselig til mig: “Hov, jeg har faktisk hørt nogen sige at folk som bruger WordPress er nogle idioter og har ikke respekt for sig selv” (ejeren af den klog og veldokumenteret udtalelse underviser IT på en meget kendt erhvervsskole).

Dette gav mig inspiration til dette indlæg som vil bevise det modsat, og uanset om du er tilhænger af WordPress eller ej, er jeg sikker på at når du er færdig med at læse vil du være enig mig om en ting: de nævnte selskaber og figurer nedunder er hverken nogle idioter eller ikke har respekt for sig selv!

Lad os kigge på listen…

1.- The Walt Disney Company Walt Disney Company indgang

Hvem kender ikke dette verdensberømt firma? Som de selv skriver, deres mission er at være en af de bedste producenter når det gælder information og underholdning. Det anses for indtægtsmæssigt at være den største mediekoncern i hele verdenen og med en omsætning på over 40 mia. USD og ca. 150.000 medarbejdere er de ind i den eksklusiv Fortune 500 liste som er kendt for de lister over virksomheder med god indtjeningsevne.

2.- Best Buybest buy logo

Best Buy er den største specialist inden for elektronik produkter til slutbrugere i USA. Selskabet, som er baseret i Minnesote, har mere en 150.000 medarbejdere og en omsætning på over 40 mia. USD.

Best Buy bruger WordPress MU som platform til 1050 blog anvendt af deres lokale forretninger til at informere deres kunder. Ved brug af WordPress, Best Buy har været i stand til at tilføje vigtig butikdata og send det til nøgleapplikationer via custom web services. De bruger også WordPress tema egenskaber til eksperimentering med Microformatter, RDFa og RDF.

3.- toyota logoToyota Motor Brazil

Forkortet TMC, er en multinational industrikoncern med hovedsæder i Toyota City og Tokyo, Japan.

Koncernen er både Japans og verdens største bilproducent med datterselskaber i store dele af verden og står, foruden mærket Toyota, bag bilmærkerne Scion, Lexus og Daihatsu. I 2010 solgte Toyota Motor Corporation globalt set 8,42 mio. biler. Toyota har i mange år deltaget i diverse motorløb og gik i 2002 også ind i Formel 1

4.- Sony Music Sony Music Logo

Sony Music Entertainment er et amerikansk musikselskab ejet og driftet af Sony Corporation of America, som inkluderer andre selskaber som Columbia Records, Epic Records, og mange nationale Sony Musik virksomheder.

Sony Music repræsenterer populære og velkendte sangere som Celine Dion, Britney Spears, Justin Timberlake, Paul Simon og Michael Jackson.

5.- The New York Times Company the new york times logo

Anvender WordPress til bygning af Corporate Site til The New York Times, som udgiver 2 aviser på nationalplan og 16 aviser på regionalplan og anses for et af USAs mest indflydelsesrige massemedier på linje med Washington Post og Los Angeles Times; ejer af 8 fjernsynsstationer, 2 radio stationer i New York og mere en 40 hjemmesider.

6.- Time Inc. time inc logo

Time Inc. er et datterselskab i mediekoncernen Time Warner og udgør forlagsdelen. De udgiver dusiner af blade, inklusiv Time og Fortune (begge sider også bygget med WordPress), People, Essence, InStyle, Real Simple, Sports Illustrated, og mange flere.

7.- Microsoft News Center microsoft logo

Selv IT giganten som står blandet bag ved Windows, Office pakken, og udviklingsværktøjer til forskellige programmeringssprog, anvender WordPress på deres News Center side!

Årsagen til Microsoft har valgt WordPress i stedet for deres eget sprog til webudvikling, som er ASP.net er meget simpel: optimeringsomkostning er lavere, fordi kritiske faktorer som sikkerhed og hastighed er nemmere at håndtere med WordPress.

8.- Groupe Renault renault logo i 3d

Renault S.A. er en fransk multinational bilproducent som blev etableret i 1899. Selskabet producerer en bred vifte af biler og vogne, og i fortiden, lastbiler, traktorer, tank, busser og tog køretøjer. I 2011, Renault var Europas tredje største bilproducent kun efter Volkswagen Gruppen og PSA og den niende største bilproducent på verdensplan (kilde: Wikipedia).

9.- Usain Bolt usain bolt med medaljer

Verdens hurtigst mand har også en side der løber på WordPress!

Der er faktisk mange flere. Hvis du er nysgerrig over hvem anvender WordPress til deres projekter, vil jeg opfordre dig til at besøg den stor showcase som WordPress har på deres egen hjemmeside og som du kan tilgå her.

Inden du smutter, vil jeg gerne læse din mening: Efter du har læst dette indlæg, hvad synes du om dem der anvender WordPress til deres projekter?